Izid novega Sherlock Holmes filma zamaknjen za 1 leto

Film Sherlock Holmes 3, v katerem bosta ponovno igrala Robert Downey Jr. ter Jude Law ne bo izšel decembra leta 2020, ampak je bil po poročanju nekaterih medijev zamaknjen za 1 leto in bo v kino prišel šele 22. decembra leta 2021.

V glavno vlogo se vrača detektiv, ki ga bo igral Robert Downey Jr. ob pomoči Dr. Watsona, ki ga igra Jude Law. Scenarij bo napisal Chris Brancato, ki je znan tudi po scenariju serij Narcos in Hannibal, medtem ko bo režiser po vsej verjetnosti ostal Guy Ritchie, ki je poskrbel že za prve dva Sherlock Holmes filma.

Prvi, imenovan Sherlock Holmes je izšel v letu 2009 in je bil vreden več kot 524 milijonov ameriških dolarjev. Sledil mu je drugi del z naslovom A Game of Shadows (sl. Igra senc) pa je nanesel na več kot 545 milijonov ameriških dolarjev.

V lanskem letu je sicer izšel še en podoben film z naslovom Holmes & Watson, ki pa je požel ogromno kritik in je doprinesel “le” slabih 40 milijonov dolarjev.

Rezultat iskanja slik za sherlock holmes 3 transparent

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!