Obiskali smo prvi gaming bar v Sloveniji, StageOne!

V petek se je zgodila velika otvoritev prvega gaming bara v Sloveniji, ki si je nadel ime StageOne, o čimer smo že pisali.

Nismo pa poročali, kako se je otvoritev odvijala in če je bil dogodek uspešen.

Z velikim veseljem lahko potrdimo, da se je nabralo kar nekaj igričarskih radovednežev. No, ne samo nekaj, saj se je prostor urno tako zapolnil, da sploh ni bilo več prostora za vstop.

Poskrbljeno je bilo za brezplačno hrano in pijačo, moč pa je bilo stopiti tudi na svež zrak in na terasi je veselo prepeval televizor z vključenim Twitch kanalom.

Slavnostna otvoritev je tako zaključena in že v ponedeljek je StageOne začel pridno obratovati, a to ne pomeni, da je rajanja in zanimivosti konec.

Na pustni torek je lokal nudil poseben popust za vse tiste, ki so prišli igrat našemljeni, trenutno pa poteka izziv RaceRoom, kjer se lahko usedete za Logitechov volan in poskusite dirkaško progo odpeljati čim hitreje.

Če boste ob koncu meseca marca ostali na prvem mestu, vas čaka privlačna nagrada in sicer igričarski stol UVI CHAIR Styler Green!

Pustnemu rajanju se nismo mogli upreti tudi mi, zato smo si na ramo oprtali kamero in posneli kratko predstavitev prostorov, zraven tega pa spočeli kratek intervju s šefom lokala, ki ga lahko ob obisku brezskrbno pocukate za rokav in povprašate za vse aktivnosti. Aja, ime mu je Anže.

StageOne obratuje vsaj dan od 10.00 do 22.00, najdete pa ga na naslovu Borštnikov trg 2, 1000 Ljubljana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Lepo bi blo če bi tudi vi vložili kaj denarja v primeren mikrofon, malo sramotno za stran, ki želi biti na takem nivoju, da imate tako slabo kvaliteto le-tega…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime