Battlefield V bo kmalu dobil Battle Royale

Na lanskem E3-ju je bil predstavljen Battlefield V za katerega so razvijalci EA DICE napovedali tudi Battle Royale način, ki pa ob izidu igre v novembru 2018 ni izšel. Sama igra takrat še ni bila pripravljena za tak podvig pa čeprav so se vsi nadejali dobre igre.

EA DICE si je po več mesecih sedaj končno lahko privoščil BR način, ki sicer še nima potrjenega točnega datuma, a bi lahko izšel kaj kmalu. Napovedan je bil sicer za pomlad 2019 posodobitev v igri pa je sprožila val navdušenja.

Eden izmed igralcev je namreč v dnevnih misijah dobil misteriozno nalogo, kjer mora v načinu Firestorm zbrati 500 točk, ki pa je sploh ni mogoče opraviti. Firestorm bo ime novega igralnega načina kjer se bo 16 ekip (v vsaki 4 igralci) spopadlo na največji Battlefield mapi do sedaj. Skupno število igralcev bo torej 64 kar je podobno igri Apex Legends (60 igralcev).

EA DICE je potrdil tudi vozila, ki se bodo pojavila v igralnem načinu in omenil, da bodo na voljo tudi Panzer tanki več pa zaenkrat še ni znano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime