Gaming brez izgovorov #3 prihaja v Novo mesto!

Leto je naokoli in igričarji ne počivamo! Po uspešnem dogodku Gaming brez izgovorov #2, ki je potekal v kranjskem Cineplexxu, sedaj naznanjamo Gaming brez izgovorov #3!

Serija dogodkov Gaming brez izgovorov se seli v Novo mesto, ki bo 13. in 14. aprila privabil številne igričarje in obiskovalce, kraj prizorišča pa bo eden največjih slovenskih nakupovalnih centrov, Qlandia.

Na oktoberskem dogodku, ki je potekal v prostorih Cineplexa smo okronali najboljše Fortnite igralce, ki so prejeli bogate nagrade, gostili pa smo tudi popularne slovenske YouTuberje kot so JureTrsanBlond, JackontheBox, Rok Cobl in Rockstar61, ti pa so prejeli nagrade za najboljše YouTuberje leta 2018.

Fortnite kvalifikacijski turnir

Ker je igra Fortnite v Sloveniji zelo popularna smo se odločili izvesti čisto nov turnir, ki bo tudi to pomlad okronal najboljše igralce. Odpiramo namreč prijave za Gaming brez izgovorov #3 Fortnite kvalifikacijski turnir, ki bo potekal v soboto, 23. marca, od 13.00 ure dalje in bo sprejel 64 ekip (128 igralcev).

Najboljše ekipe se bodo uvrstile tudi na zaključni dogodek v Qlandijo 13. in 14. aprila, kjer se bodo pomerili najboljši Fortnite igralci te pomladi! Vse informacije in podatke pa najdete na uradni strani kvalifikacijskega turnirja.

Pridite in se zabavajte tudi vi!

Na dogodku boste seveda dobrodošli tudi obiskovalci, ki boste imeli možnost testiranja VR naprav, se družiti s prijatelji, dirkati, igrati različne igre na konzolah in še več!

Zabaval vas bo tudi priljubljeni YouTuber JureTrsanBlond, ki bo delil avtograme, se slikal z oboževalci in tudi sam igral igre! Enkratna priložnost torej, da ga spoznate tudi v živo! Družbo vam bodo delali tudi UVICHAIR igričarski stoli, ki bodo na dogodku tudi na voljo za samo uporabo!

Veseli bomo čim večjega obiska, tako tekmovalcev kot obiskovalcev, hkrati pa se zahvaljujemo partnerjem UVICHAIR, Telekom Slovenije, Razer, trgovini Eigre.si, Feydom in nazadnje tudi nakupovalnemu središču Qlandia, ki bodo poskrbeli za bogate nagrade brez katerih dogodek ne bi bil mogoč.

Več o samem dogodku si lahko ogledate na uradni predstavitveni strani dogodka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime