World of Warcraft: Classic bo razdeljen na 6 delov

Vsi zvesti oboževalci popularne igre World of Warcraft že nestrpno pričakujemo Classic različico igre, ki nas bo vrnila v same začetke igre. Na lanskem Bizzconu je Blizzard tudi uradno napovedal izid omenjene različice, ki bo izšla v letošnjem poletju.

Vsi kupci virtualne vstopnice za Blizzcon 2018 so novembra dobili tudi dostop do omejene različice igre World of Warcraft Classic, ki je doživela pravi naval igralcev. Ker pa je poletje le nekaj mesecev stran pa lahko iz meseca v mesec pričakujemo tudi različne novice s strani Blizzarda.

Blizzard je naznanil, da bo po tehtnem premisleku Classic različica vsebovala šest različnih delov, kjer bomo ponovno ubijali različne bosse. S prva je bila Blizzardova ideja sestavljena iz 4 delov, a so po poslušanju mnenj igralcev prišli do odločitve, da dodajo še dva dodatna dela.

Različica Classic se bo v poletju pričela s podobitvijo 1.0 in bo kasneje prejemala nove posodobitve kot so 1.1, 1.2, 1.3 in tako naprej. Raidi in dungeoni bodo zaradi delitve na 6 delov prejeli nekaj sprememb, saj bosta npr. v prvem delu dostopna Onyxia’s Lair in Molten Core, medtem ko bo Dire Maul dostopen šele v drugem delu. Glavni razlog so predmeti, ki bodo na voljo v raidu Dire Maul, ki bi lahko olajšali potek igre igralcem, če bi se ta pojavil že v prvem delu.

Prvi del bo torej sestavljen iz instanc: Molten Core, Onyxia in Maraudon. V 2. delu jim bodo sledili Dire Maul, Azuregos in Kazzak. V tretji fazi sledita Blackwing Lair in Darkmoon Faire, šele v četrti pa prideta na vrsto Green Dragons in Zul’Gurub. V peti fazi bodo intance dobile nekaj sprememb glede loota, kot tudi Ahn’Qiraj raid. Za konec pa nas čakata vsem znani Naxxramas in Scourge Invasion.

Rezultat iskanja slik za wow classic transparent

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime