Firestorm – Battlefield V Battle Royale prihaja konec meseca

V začetku meseca marca so se v igri začele pojavljati skrivnostne misije, ki so kazale na prihod novega Battle Royale načina igre Battlefield V. Špekulacije so se izkazale za resnične, saj bomo tudi uradno 25. marca lahko prvič odigrali igro v Battle Royalu imenovanem Firestorm.

Razvijalci še naprej sledijo trendu imenovanem Battle Royale in kakor izgleda tega navala še ne bo konec. Battlefield je izdal uradni napovednik, kjer sicer ne vidimo igralnega posnetka omenjenega moda, vendar pa vidimo nekaj zanimivih funkcij, ki jih bomo lahko uporabljali. V posnetku lahko vidimo helikopterje, tanke, čolne in ogromno ognja. Posnetek izgleda grafično res izpopolnjen kar je tudi glavna značilnost franšize Battlefield.

Na voljo naj bi bilo kar 17 različnih vozil, ki bodo igralcem pripomogla do lažjega transporta. Igre bodo sestavljene iz 64 igralcev, ob izidu moda pa bo možno igrati v načinu solo ali v ekipi s 4 člani kar nanese na 16 ekip.

Gre torej za prvi večji Battle Royale, ki bo vseboval ogromno mapo s helikopterji, tanki in vsem kar Battlefield ponuja že vrsto let. Pred tednom dni je bil objavljen tudi sicer neuraden igralni posnetek v katerem pa lahko vsaj malce vidimo kako bo Firestorm tudi izgledal. Battlefield V je trenutno na voljo po znižani ceni, saj poteka Originova pomladna razprodaja, kjer lahko igro Battlefield V (PC,Xbox,PS4) prejmete že za 29.99€ (namesto 59.99€).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime