Beat Saber bo dobil svoj prvi, plačljivi DLC

Beat Saber je trenutno še vedno najbolj popularna VR igra, saj vsebuje preproste kontrole, hitro priučitev, poleg tega pa igralcem omogoča ples in razgibavanje ob poslušanju dobre glasbe.

Zadevo tudi redno uporabljamo na svojih dogodkih, prav tako bo prisotna na našem naslednjem dogodku Gaming brez izgovorov #3, ki se bo 13. in 14. aprila odvil v Novem mestu.

Beat Saber je prodal ogromno kopij, kar je zavidljiv uspeh za igro, ki je še vedno v sistemu Zgodnjega dostopa.

Špil je pred kratkim dobil svoj prvi plačljivi DLC, ki nosi ime Monstercat Music Pack Vol. 1. Ta vsebuje 10 novih pesmi, vse skupaj pa se trenutno prodaja na Steamu, kjer ob trenutnem 35% znižanju zase zahteva 12,90 €.

Nova vsebina je dobrodošla, vendar so nekateri igralci razočarani nad dejstvom, da DLC zase zahteva denarno dajatev, saj špil še vedno ni doživel svoje 1.0 inačice.

Razvijalec se je na obtožbe odzval na svojem uradnem blogu:

“Licence za glasbo niso brezplačne in dobiček moramo deliti tako z glasbeniki kot tudi s programerji, ki ustvarijo stopnje. Verjamemo, da si kvalitetna vsebina zasluži prepoznavo. Tudi želimo, da naši igralci pridobijo svojo vsebino na legalen način in da kupijo novo glasbo v sodelovanju z zakonom.”

Beat Saber je do sedaj prodal že preko milijon izvodov, razvijalec pa obljublja, da bodo dodajali tudi brezplačne stopnje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime