Bolje pozno kot nikoli: Halo: The Master Chief Collection prihaja na PC!

Nekako se nam je med prsti izmuznila novica o uradni potrditvi izida kolekcije iger Halo: Master Chief Collection na PC-ju, čeprav smo to pravilno predvideli par dni prej.

No, sedaj je uradno, Master Chief kolekcija bo vendarle izšla tudi na PC-ju. Igralci bodo tako po dolgih letih suše vendarle prejeli nova poglavja Halo serije, paket pa bo prinesel celo kolekcijo naslovov.

PC-jaši bodo lahko preigravali predelana prva dva naslova – torej Halo: Combat Evolved ter Halo 2 -, zraven pa se lahko veselimo še Halo 3, Halo 3: ODST ter Halo 4. Vse to so lahko že dolga leta preigravali Xbox One igralci a novost PC izdaje je, da bomo v paketu prejeli še Halo: Reach, ki služi kot predzgodba vsem ostalim delom.

Microsoft se je res izkazal, saj kolekcija ne bo na voljo samo na njihovi trgovini ampak ga bo mogoče nabaviti tudi na Steamu. To je v času, ko vsak založnik vleče igralce na svojo platformo, več kot dobrodošla poteza.

Igre bodo izhajale postopoma, saj želi razvijalec 343 Industries dodobra stestirati PC opremo in zagotoviti, da bo vsak naslov tekel brez zatikanj.

The Master Chief Collection sicer še nima zakoličenega datuma izida, ve pa se, da se bo to zgodilo še letos. V te namene je razvijalec odprl tudi program Halo Insider, v katerega se lahko že prijavite.

Gre v bistvu za zgodnje testiranje iger in če se vam nasmehne sreča, boste lahko skupek naslovov preigravali pred vsemi ostalimi.

Za konec še kupček povezav.

Halo: Masterchief Collection ima že postavljeno stran v Microsoft trgovini, odkrijete pa ga lahko tudi na Steamu. Za Halo Insider program pa se lahko prijavite preko sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime