Flint-Knock je novo orožje, ki prihaja v igro Fortnite

Popravki in posodobitve v igri Fortnite prihajajo iz dneva v dan in s tem navdušujejo igralce ob igranju najpopularnejše igre. Ob današnjem nalaganju igre ste namreč že lahko opazili, da v igro kmalu prihaja novo orožje, ki naj bi se imenovalo Flint-Knock.

Gre za Revolver pištolo, ki jo bo možno pobrati v redkostih Common (siva) – običajna in Uncommon (zelena) – neobičajna. Običajna različica revolverja bo nasprotniku odbila kar 86 življenjskih točk, medtem ko bo neobičajna odbila kar 90 življenjskih točk. Hitrosti reloadanja bosta 3.045 in 3.19 sekund, obe različici revolverja pa bosta kot po navadi zahtevale metke Heavy. Na spodnjih slikah si lahko ogledate podrobno statistiko novega orožja.

Tukaj pa je še neobičajna različica.

Ob enem naj vas spomnimo na prihajajoči Fortnite turnir z zaključkom v nakupovalnem centru Qlanidia v Novem mestu! Za več informacij kliknite tukaj!

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!