Project I.G.I. bo dobil nadaljevanje

Leto 2000 je bilo precej burno leto za igričarskem obdobju, saj smo v tistemu času v razmeroma kratkem času dobili precej kvalitetnih iger.

Med njih lahko štejemo zdaj že legendarne naslove kot so Diablo II, Counter-Strike, Deus Ex, Tony Hawk’s Pro Skater 2, Red Alert 2 in Baldur’s Gate II.

Je pa v tistemu času izšel še en zanimiv naslov, ki smo ga radi preigravali tudi Slovenci.

Starejši igralci se boste zagotovo spomnili naslova Project I.G.I., kateri je potem tudi prejel nadaljevanje in skupaj sta naslova prodala preko milijon izvodov.

In sedaj bomo po dveh desetletjih prejeli nadaljevanje!

I.G.I. Origins nam bo prikazal dogodke, ki so se odvili pred izvirnikom iz leta 2000. Zopet bo šlo za taktično streljačino, kjer bo veliko vlogo nosilo skrivanje pred nasprotniki in odstranjevanje teh iz zasede.

Za razvojno krmilo bo tokrat poprijel studio Toadman Interactive, ta pa je izjavil, da so nad razvojem navdušeni in da je zadeva že v prototipni fazi. Ponosni so tudi na dejstvo, da posedujejo v ekipi enega od originalnih ustvarjalcev ter da lahko izid pričakujemo enkrat v 2021.

Ekipa je prikazala tudi prvi dražilnik, ki pa je precej skop z igralnimi informacijami in vsebuje samo filmske sekvence.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime