Izcurljal posnetek Galaxy Folda, ki kaže občutno obrabo upogibanja

Telefoni z zložljivimi zasloni naj bi bili prihodnost mobilne tehnologije, saj bomo lahko s preprostim preklopom ekrana naš mobilnik spremenil v tablico in obratno.

Kot se za novo tehnologijo spodobi, bo tudi ta pregrešno draga in Samsung Galaxy Fold vas bo opeharil za 2.000 €, a to je pač cena prve generacije izdelkov.

Nekaj dni nazaj pa se je na spletu pojavil zanimiv posnetek, ki kaže Fold med običajno uporabo, izven Samsungovih laboratorijev.

YouTube kanal “phoneoftime” je namreč prikazal hibridni telefon med uporabo in ni še čisto jasno, kako se je možakar do izdelka sploh dokopal.

Prav tako ni potrjeno, ali se gre v videu za prototipni telefon ali pa za končno verzijo, ki jo bo moč kupiti aprila.

Je pa jasna ena stvar in sicer se na posnetku jasno vidi prepognjen rob, ko je telefon v tabličnem načinu. To zna biti med uporabo seveda precej moteče in Fold ne predstavi ravno v najboljši luči.

Samsung sicer pravi, da je prepogibni mehanizem dodobra stestiral – obožca so upognili več kot 200.000 krat-, in tako naj bi Fold prestal njihov test obrabe in vzdržljivost.

Ni pa vse negativno, saj v posnetku lahko lepo vidimo, kako Fold brezšivno preklaplja med telefonskim in tabličnim načinom, zahvaljujoč svojemu posebnemu operacijskemu sistemu, zgrajenemu na Android 9 Pie.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime