Sony potrdil izid novega karakterja in orožja v 1. sezoni Apexa

Dolgo se je šušljalo da bosta ob izidu nove sezone prišla tako novo orožje kot tudi nov karakter. No, novopečenega Octana smo že dočakali a Sony je “nespretno” potrdil, da bo v 12 tednov dolgi otvoritveni sezoni, prišel še en karakter ter novo orožje.

Sicer so namigovanja o imenu karakterja in orožja že precej dolga, saj bo karakterju po vsej verjetnosti ime Wattson, orožje ki prihaja pa je L-Star. Sony je na svoji uradni PS4 Apex Legends predstavitveni strani zapisal, da bosta v prvi sezoni prišla dva nova predmeta (eden je Launch Pad) ter dva nova karakterja (eden je Octane).

Drugi po torej po vsej verjetnosti Wattson, ki se je tudi prvi pojavil med zapisi v datotekah. Ta naj bi imel posebne pasti imenovane Tesla Trap, ki naj bi delovale podobno kot Arc Star, postavljal pa jih tako kot sedaj plinske pasti postavlja Caustic.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!