Morrowind si lahko za omejen čas pridobite brezplačno!

Bethesda praznuje 25 letnico svoje franšize The Elder Scrolls in je za vse zveste privržence pripravil kupček presenečenj.

Na žalost nobeno od teh ni datum izida naslednjega dela The Elder Scrolls 6, lahko pa od 28. marca do 4. aprila igrate njihov MMO The Elder Scrolls Online povsem brezplačno, poskrbeli pa so tudi za enoigralske oboževalce.

Morrowind je zagotovo tista igra, ki je Elder Scrolls serijo močno dvignila v popularnosti in kljub temu, da je špil izšel že leta 2002, je še danes močno igran, to pa gre predvsem na račun ogromne količine modov, ki jih navdušenci še vedno redno posodabljajo in jim dodajajo vsebino.

Morrowind si lahko trenutno pridobite povsem brezplačno, vse kar morate storiti pa je, da obiščete Bethesdino stran ter pod “Reedem Code” razdelkom vnesete TES25TH-MORROWIND.

To je to, postali ste ponosni lastnik povsem svoje kopije igre Morrowind!

Ponudba je sicer originalno veljala samo za včeraj, vendar je bil naval na Bethesdine strežnike ogromen in ti so pod obremenitvijo za kratek čas podlegli. Zato se je založnik odločil akcijsko ponudbo podaljšati vse do nedelje, 31. marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!