Morrowind si lahko za omejen čas pridobite brezplačno!

Bethesda praznuje 25 letnico svoje franšize The Elder Scrolls in je za vse zveste privržence pripravil kupček presenečenj.

Na žalost nobeno od teh ni datum izida naslednjega dela The Elder Scrolls 6, lahko pa od 28. marca do 4. aprila igrate njihov MMO The Elder Scrolls Online povsem brezplačno, poskrbeli pa so tudi za enoigralske oboževalce.

Morrowind je zagotovo tista igra, ki je Elder Scrolls serijo močno dvignila v popularnosti in kljub temu, da je špil izšel že leta 2002, je še danes močno igran, to pa gre predvsem na račun ogromne količine modov, ki jih navdušenci še vedno redno posodabljajo in jim dodajajo vsebino.

Morrowind si lahko trenutno pridobite povsem brezplačno, vse kar morate storiti pa je, da obiščete Bethesdino stran ter pod “Reedem Code” razdelkom vnesete TES25TH-MORROWIND.

To je to, postali ste ponosni lastnik povsem svoje kopije igre Morrowind!

Ponudba je sicer originalno veljala samo za včeraj, vendar je bil naval na Bethesdine strežnike ogromen in ti so pod obremenitvijo za kratek čas podlegli. Zato se je založnik odločil akcijsko ponudbo podaljšati vse do nedelje, 31. marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime