No Man’s Sky bo prejel VR dodatek

Po veliki posodobitvi No Man’s Sky Online bo igra v poletju 2019 prejela še zastonjski dodatek No Man’s Sky VR, ki bo znanstveno fantastično izkušnjo še nadgradil.

No Man’s Sky je v letu 2016, ob izidu prejel ogromen naval igralcev, a je bila igra marsikomu zdolgočasena. Igra je požela ogromno hypa, prve dneve pa so jo preigravali prav vsi. Veselje je hitro minilo saj igralci niso našli vsebine, ki bi jih obdržala v igri.

Po posodobitvi, ki je v igro vnesla večigralski način so se razvijalci Hello Games odločili narediti še korak dlje in naznanili VR različice igre. Virtualna resničnost je sicer nekako še v razvoju, tako da je vsak nov naslov zelo dobrodošel. Prav zaradi širjenja VR izkušenj so se razvijalci odločili, da bodo vsi lastniki igre No Man’s Sky ob izidu VR različice to tudi zastonjsko prejeli. Za povrh bodo lahko zgodbo nadaljevali tam, kjer so jo končali ob preigravanju navadne edicije.

Spretno so tudi omenili, da bo No Man’s Sky VR ob enem tudi igra, ki si jo lasti največ uporabnikov virtualne resničnosti, kar je precej smešno, saj bodo različico “podarili”, pozabili pa so na dejstvo, da večina ljudi, ki si lasti igro No Man’s Sky oz. katerokoli drugo igro, ne poseduje VR očal in potrebne opreme za igranje.

Več si lahko preberete v izjavi na uradni strani igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime