Yakuza Kiwami 2 prihaja na PC

Organizacija ESRB skrbi za starostne oznake, ki jih potem nalepijo na škatle videoiger v Severni Ameriki. Ravno oni dodelijo te oznake igram velikokrat preden je igra bila sploh napovedana in preko njih smo tako izvedeli za kar nekaj naslovov, za katere je bil založnik povsem tiho.

Tako se je zgodilo tudi za igro Yakuza Kiwami 2, ki je sicer za PlayStation 4 izšla leta 2017, a glede na to, da založnik SEGA izdaja praktično vse Yakuza naslove tudi za PC, se je dolgo šušljalo, da bodo tudi računalničarji kmalu uzrli ta, med kritiki precej dobro ocenjen, naslov.

V Yakuza Kiwami 2 bomo nastopili v vlogi bivšega japonskega gangsterja z imenom Kazuma Kiryu, naša naloga pa bo ohraniti mir med bojujočimi frakcijami.

Območje dogajanja bo tokrat Tokio ter Osaka, kjer nas bo čakalo ogromno misij in raznovrstnih orožij, kjer bodo štela predvsem tista za boj od blizu.

ESRB je špilu prilepil starostno oznako M, kar pomeni, da nas čaka ogromno nasilja, krvi in nekaj golote. SEGA predelave za PC sicer še ni uradno potrdil a se bo to verjetno zgodilo zelo kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime