Gaming brez izgovorov #3 se približuje! Kaj vse boste lahko počeli na dogodku v Novem mestu?

Pošteno smo že zakorakali v april in sredi meseca čaka vse igričarske navdušenec nov dogodek, lokacija tega pa bo tokrat Novo mesto.

Govorimo seveda dogodku Gaming brez izgovorov #3, ki bo tokrat dolenjsko prestolnico obiskal kar za dva dni in sicer 13. in 14. aprila. Da nam v centru Qlandije ne bo dolgčas, smo za vas pripravili serijo zanimivih aktivnosti ter nekaj nagrad, tako da bo vsak zapustil nakupovalni center s prešernim nasmeškom na obrazu.

Štart se bo zgodil v soboto zjutraj in prvi dan bo gostil finale turnirja igre Fortnite. Finalisti so se prebili skozi kvalifikacije, v katerih ni manjkalo akrobatskih potez ter dobre strelske akcije. Za finalni obračun bomo zato v centru Qlandije Novo mesto postavili 10 igričarskih PC-jev in vljudno vabljeni vsi obiskovalci, saj boste postali priča najboljšim igralcem Fortnite scene v Sloveniji, zraven pa lahko s sabo za bučno spodbujanje pritrogate kak navijaški rekvizit.

Seveda pa ne pričakujemo, da bodo vsi obiskovalci samo gledali ampak tudi kaj praktično preizkusili. Ob 15.00, ko se zaključi Fortnite turnir, se bodo odprle vse PC postaje in tako boste lahko tudi sami preizkusili kakšno igro na najnovejši igračarski strojni opremi in zadeva je odlična priložnost, da s prijatelji zopet podoživite pozabljene LAN trenutke iz preteklosti.

Na lokaciji vas bo tudi čakalo nekaj PlayStation 4 in Xbox One konzol, preizkusiti pa bo moč vse najnovejše igre, ki trenutno vladajo prodajnim lestvicam. Kontrolerji bodo prosto dostopni vsakemu naključnežu, svoje veščine pa boste lahko izkazali v igrah kot so Outward, Sekiro: Shadows Die Twice, FIFA 19, Mortal Kombat, Fortnite ter seveda Apex Legends. Dvema srečnežema bomo tudi podarili igro Outward za PlayStation 4, na svoj račun boste prišli tudi navdušenci nad igro Sekiro: Shadows Die Twice, saj bomo podarili tudi prav posebne uradne zapestnice iz igre.

Ne smemo pozabiti tudi vse navdušence nad dirkalniško izkušnjo, zato vas bosta na prizorišču čakala dva igralna sedeža, kjer boste lahko preizkusili simulacijo relija Dirt Rally 2.0., med njimi pa bomo podelili enemu srečnežu prav posebno Steel Book edicijo igre!

A tudi to še ni vse (tale članek čedalje bolj spominja na TopShop reklamo)! Poskrbeli bomo tudi za vse navdušenci nad traktorsko simulacijo, saj bomo priklopili prav poseben volan, ta pa vam bo pričaral najbolj avtentično simulacijo v igri Farming Simulator 19, kar ste jih do sedaj izkusili!

Nagrad je še polno, tako večjih in manjših, zato jih raje nekaj prihranimo za sam dogodek, saj neka doza misterija vendarle mora ostati.

Povejmo raje še kaj o VR. Virtualna izkušnja je reden spremljevalec vseh naših dogodkov in nič drugače ne bo tukaj. Prisotni bosta igri Angry Birds VR ter Beat Saber. Iz slednjega nameravamo tudi izpeljati turnir zato pripravite svoje plesne čevlje, saj bo najboljši okronan z lepo nagrado. Zaradi dolgih vrst pri čakanju na VR izkušnjo, bomo tokrat imeli postavljeni kar dve postaji. Na eni vas bo zabavala naprava Oculus Rift medtem ko boste na drugi lahko preizkusili HTC Vive Pro!

Na dogodku Gaming brez izgovorov #3 bo prisoten tudi priljubljen slovenski igralec Jure Tršan Blond ter njegova izvoljenka Tija Fende, ki bosta vsem svojim oboževalcem podeljevala avtograme, se z njimi slikala, z njima pa boste lahko tudi odigrali kako rundo igre Fortnite!

Tako, mislimo, da smo dodobra orisali vse dogajanje, ki vas čaka 13. in 14. aprila v Qlandiji Novo mesto. Prisrčno ste vabljeni vsi obiskovalci, tako zagriženi igričarji kot tudi fotri, ki ste svoje igričarske ostroge že davno tega obesili na zid. Kdo ve, morda vas pa ravno naš dogodek vrne nazaj v bolj preproste čase, kjer je štela samo dobra zabava ob igrah in druženje s prijatelji.

Se vidimo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime