Boneworks VR dobil napovednik, ki nakazuje naslednjo generacijo VR iger

VR tehnologija ni več tako mlada zato je precej presenetljivo, da že kar nekaj časa čakamo na naslednji nov hit.

Ob pomanjkljivosti in prednosti virtualne tehnologije sem se že obregnil v prejšnjem članku, kjer je tudi zapisano, da VR že nekaj časa životari in čaka se tisti velik naslov, ki bo tehnologijo premaknil za korak naprej.

In tega zna prinesti ravno igra Boneworks, ki je pred kratkim dobila nov napovednik, ki je naravnost osupljiv in dodobra pokaže, česa vsega je zmožna tehnologija.

Video je dolg skoraj 20 minut in je vzet iz prve stopnje igre. Poleg ukvarjanja z orožji nam razvijalec Stress Level Zero prikaže delovanje fizike, ki je velikokrat v VR naslovih malce zapostavljen element. Tukaj igralec vzame kavelj in se s pomočjo njega zavihti preko cevi in tako premaga prepad. Poleg tega v enem segmentu prevrne mizo in to naj bi prišlo močno prav pri strelskih spopadih.

Potem razvijalec pokaže še nekaj boja na blizu, ko z mečem dodobra razkosa nasprotnika. Ne manjka niti brutalnega pretepanja in v enem trenutku zagrabi dva robotka ter trešči njuni glavi skupaj.

Zanimivo je, da je celoten demo uprizorjen na napravi HTC Vive ob uporabi novih Knuckles kontrolerjev. Ali bo zadeva prišla tudi na Oculus Rift še ni znano, vendar je razvijalec na Redditu močno namigoval, da se bo to zgodilo.

Boneworks še nima datuma izida, se pa bo ta zgodil enkrat letos.

Mimogrede, eden od ustanovnih članov studia Stress Level Zero je Brandon Laatsch, eden od ustvarjalcev svoj čas izjemno priljubljenega Youtube kanala freddiew.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime