Ubisoft za en teden podarja Assassin’s Creed: Unity; donirali tudi 500k € za obnovo cerkve Notre Dame

Vsi smo bili priča tragičnemu požaru, ki je nekaj dni nazaj zaobjel zgodovinsko cerkev Notre Dame. Spisali smo tudi članek, v katerem smo poudarili pomembnost igre Assassin’s Creed: Unity, ki je do skorajda zadnje potankosti to slavno katedralo presnela v digitalno obliko, za to pa so razvijalci potrebovali kar dve leti.

Da je založnik Ubisoft tak trud vložil v preslikavo tega zgodovinskega spomenika, ni presenetljivo. Ubisoft je namreč francoski založnik in za njih je Notre Dame praktično nacionalni simbol in stvar neizmernega ponosa.

V Assassin’s Creed: Unity lahko igralci splezamo na zgradbo, prav tako pa lahko obiščemo njeno podrobno notranjost. Igra ponuja lep virtualni izlet cerkve in Ubisoft si želi, da bi si lepotico lahko ogledalo čimveč ljudi.

Zato so se odločili za hvalevredno potezo in Unity za en teden ponudili povsem brezplačno. Ponudba velja samo za PC ter njihov servis Uplay, akcije pa bo konec 25. aprila. Ko boste igro enkrat aktivirali, bo vaša ostala za vedno!

Ubisoft se je odločil spustiti v donacije in namen obnove Notre Dama bo tako vložil 500.000 €. Pojavile so se tudi govorice, da bo v namen restavriranja uporabljena digitalna podoba cerkve, ki se je tako podrobno pojavila v Assassin’s Creed: Unity.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime