Assassin’s Creed Odyssey še vedno dobiva posodobitve

Assassin’s Creed Odyssey sem opisal že kar nekaj časa nazaj in mu takrat prilepil visoko oceno. Sedaj se piše april 2019 in Ubisoft za igro še vedno izdaja posodobitve ter novo vsebino.

Prispel je popravek 1.2.0, ta pa je težak kar 4 GB in igro pripravi za nove DLC-je. Približuje se namreč izid naslednjega epizodičnega dodatka, ki se imenuje Fate of Atlantis. Popravek doda tudi podporo za stranske misije Lost Tales of Greece, ki bodo jasno označene v našem dnevniku opravil.

Posodobitev prinaša tudi razna uravnoteženja in odpravo nekaterih hroščev, hkrati pa omogoči enostavno preklapljanje med različnimi seti oklepov in orožij, tako da boste pripravljeni za vsako situacijo.

Assassin’s Creed Odyssey bo tako pridobil še več vsebine in igra je že tako ogromna, da se že skoraj čuti kot nek MMO. Ste vedeli, da so zvišali omejitev stopenj iz prvotnih 55 na 99? To je praktično še enkrat več od začetka! Kdo ima čas za vse to?!

Prva epizoda Fate of Atlantis izide 23. aprila, imenovala pa se bo Field of Elysium. Mimogrede, zaradi tragičnega Notre Dame požara Ubisoft trenutno podarja Assassin’s Creed: Unity in še vedno imate čas za pridobitev svoje kopije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime