Cuphead dobil nove animacije in nov karakter

Cuphead je ena najbolj zafrknjenih iger, ki sem jih imel priložnost spoznati. Naslov je zavit v čudovito, risankasto podobo in spominja na televizijske izdelke iz leta 1930.

Špil je toliko bolj impresiven, ko v zakup vzamemo dejstvo, da so vse animacije izrisane na roko. Cuphead je nedavno izšel tudi na konzoli Nintendo Switch, razvijalec pa se je odločil nekaj dobrot ponuditi tudi igralcem na drugih platformah.

Studio MDHR je tako izdal posodobitev 1.2, ta pa prinaša ogromno novosti. Največja med njimi je zagotovo ta, da se lahko sedaj skozi štorijo podamo kot Cupheadov brat, Mugman.

To je s sabo prineslo nove animacije in nove intro sekvence za vsakega od karakterjev. Cuphead je tudi pridobil podporo za 11 novih jezikov, izšle pa so tudi govorice, da nas čakajo novi šefovski spopadi.

Te so se nedavno izkazale za resnične, saj je YouTuber naletel na skrivnega šefa Radish Bossa, ki prej ni bil aktiven v igri.

Morda je nastopil čas, da se končno vrnete v Cuphead svet in trmasto vendarle poskušate dokončati igro? Na Steamu vas bodo ure zabave obrale za 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime