Samsung zaradi težav z upogljivim zaslonom uradno zamaknil izid Galaxy Folda

Samsung Galaxy Fold je naprava, ki v sebi nosi revolucionarno tehnologijo upogibanja zaslona in tako bodo lahko uporabniki v eni napravi dobili tako tablico kot tudi telefon.

Naprava za svojo funkcionalnost zahteva kar močno cenovno dajatev, saj bo kupce oštela za okoli 2.000 €. Prvi testi pa so pokazali črno sliko: naprava se je opisovalcih začela kvariti že po enem dnevu povsem normalne uporabe.

Največji krivec kvarjenja naprave je bila odstranitev folije, ki sicer na prvi pogled izgleda kot povsem navaden sloj za zaščito. A ta sloj nosi pomembno nalogo, saj zagotavlja normalno funkcioniranje naprave in pomembnost folije ni bila dovolj jasno označena. Pri nekaterih pa se je naprava začela kvariti kljub temu, da so zaščitni sloj pustili nedotaknjen.

Samsung se je zato odločil zamakniti izid Galaxy Folda, podali pa so sledečo izjavo:

“Želimo, da imajo naše stranke najboljšo možno izkušnjo, zato smo se po prvih odzivih odločili zamakniti izid Galaxy Folda, saj želimo doseči standarde, ki jih od nas pričakujejo naše stranke. Novi datum izida bomo oznanili v prihajajočih tednih.”

Kupci, ki so svojo napravo že prednaročili, so prejeli e-poštno sporočilo, v katerem je zapisano, da naj pričakujejo posodobitev glede novega datuma izida v naslednjih dveh tednih.

Samsung je tudi izjavil, da bodo pri svojih vodičih, ki bodo prišli v paketu z telefonom, bolj jasno podali navodila in opozorila glede zaščitnega sloja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime