Konec aprila se bo odvil prvi KeanuCon – festival, ki se bo vrtel okoli igralca Keanu Reevesa

Keanu Reeves na temu planetu obstaja že 54 let in ljub njegovi bogati karieri in internetni slavi, je kar malce bogokletno dejstvo, da tipček še ni imel festivala, ki bi bil namenjen samo njemu.

To pa se bo spremenilo konec aprila, ko bo nastopil KeanuKon in ta bo temu igralcu, ki ga poznamo predvsem kot Nea iz Matrice, dobil počastitev, ki si jo tudi zasluži.

Zanimivo je, da se festival ne bo odvil v ZDA ampak se bodo njegovi oboževalci zbrali na Škotskem, natančneje v mestu Glasgow.

Med festivalom se bodo odvrteli različni filmi, v katerih je Keanu nosil glavno vlogo. Med njih spadajo John Wick, Bill & Ted’s Excellent Adventure, Bill & Ted’s Bogus Journey, Man of Tai Chi, Hitrost, Constantine in še nekateri drugi. Na seznamu na žalost manjka trilogija Matrica filmov.

Vstopnice za KeanuCon so že na voljo za nakup in če se boste 27. in 28. aprila mudili na Škotskem, si lahko vstopnice kupite na sledeči povezavi.

KeanuCon 2019 teaser from Matchbox Cineclub on Vimeo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!