Steam dosegel milijardo uporabnikov

No, morda ne ravno milijardo aktivnih uporabnikov, saj se vsi zavedamo, da je na Steamu ogromno lažnih računov, ki jih nekateri uporabljajo samo za nadležno nadlegovanje z oglasi nad drugimi uporabniki.

Vseeno pa je včeraj najbolj priljubljena digitalna trgovina iger dosegla impresivno številko. Glede na spletno stran Steam ID Finder se je včeraj Steamu pridružil uporabnik “amusedsilentdragonfly” in njegov račun se bo vpisal v zgodovino kot tisti, ki je dosegel zavidljivo številko milijarde.

Kot platformi gre Steamu zelo dobro, še posebej glede na njegove bitke z Epic Games trgovino. Valve je napovedal, da imajo v planu kar nekaj pomembnih novosti, kot je popolna predelava vizualne podobe trgovine, kmalu pa bodo izdali povsem svoja VR očala z imenom Index.

Impresivne so tudi statistike. Steam naj bi imel 90 milijonov aktivnih uporabnikov, kar je primerljivo s Sonyjevim servisom PSN. Dosegli so tudi rekordno številko 18,5 milijonov istočasnih aktivnih uporabnikov, kar je preprosto neverjetna številka.

Steam bo tako še dolgo časa z nami in res nas zanima, kaj vse nam bodo “Ventilčki” še prinesli v prihodnosti. Half-Life 3 lepo prosim?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime