Counter Strike: GO TUP dogodek v Ljubljani!

Od našega zadnjega Counter-Strike turnirja je bilo izstreljenih več milijonov metkov v še vedno zelo popularni igri CS:GO. V mesecu marcu smo pridobili v Ljubljani Gaming bar StageOne, o katerem smo že pisali (klikni me) in ker imamo dovolj Fortnita ter Apex Legends je čas, da v tem letu naredimo prvi TUP (računalniki in oprema na lokaciji) CS:GO turnir.

Dogodek bo potekal 25. 5. 2019 s pričetkom ob 10:00, v Gaming bar StageOne, Borštnikov trg 2, Ljubljana.

Ekipe:
– chromies
– Selška Vipers
– Brutal Democracy Gaming
– Pekoči
– TheOverPowered
– on de_gear
– Wizards Of The Coast

Pravila tekmovanja najdete na sledeči povezavi – klikni me

Rezultati v živo

Torej, računalniki (procesor Ryzen 5, grafika RX 590, 16GB rama in SSD disk), ekrani 144Hz, Razer periferija (lahko prinesete svojo periferijo) in UVI Chair gamerski stoli vas čakajo že na lokaciji! Nagrade bo priskrbel Razer in EIGRE.si v vrednosti predvidoma 800 €.

Kot se spodobi za gaming bar bodo na voljo prigrizki, sokovi, kava in seveda pivo (cenik, klikni me). Ste pregloboko pogledali v kozarec? Ni problema, eno nadstropje višje vas čaka udobna postelja (hostel) po ceni 15 € na nočitev (rezervacija na [email protected]).

Sprejeli bomo 8 ekip, prijavnina znaša 100 €/ekipo. Prijavnina tako znaša 20 €/igralca kar je mogoče malo več kot je navada v Sloveniji toda zavedajte se, da gre celotni znesek od prijavnine za najem prostora, opreme, delno tudi v nagradni sklad in v ostale stroške.

Zavedamo se da boste ekipe med igrami imeli dovolj prostega časa, zato boste lahko vse ostale naprave (VR, racing simulator, Playstation…) in namizne igre (Game of Thrones, Fortnite…) uporabljali popolnoma brezplačno! Prav tako bomo na terasi in drugem delu bara pripravili dva TVj-a za ogled prenosa turnirja oziroma aktualne vsebine dneva.

Svojo ekipo prijavite preko spodnjega obrazca, vse informacije boste prejeli naknadno ob prijavi. Takoj po prijavi boste na podani elektronski naslov prejeli dodatne informacije kako potrditi svoje mesto na dogodku. Sprejeli bomo prvih 8 plačanih/potrjenih ekip!

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na [email protected]

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime