Borderlands 3 končno izdal igralni posnetek

Borderlands 3 je gotovo najbolj vroče ime letošnjika, saj so oboževalci po dolgih letih čakanja končno dobili izpolnjeno željo izida tretjega dela.

Čeprav bo igra na PC-ju eksluziva za nepriljubljeno Epic Games trgovino se pričakovanja in radost igralcev niso bistveno zmanjšala. Razvijalec Gearbox je končno izdal tudi nov napovednik, ki vendarle prikaže tudi nekaj dejanskega igranja.

Beseda “nekaj” je tule podcenjena, saj se je spletna stran PCGamer dokopala do treh ur igranja in to na dveh različnih karakterjih.

Prvi posnetek nam prikaže igranje z Amaro, pri drugem pa smo pričam avanturam operativca, ki sliši na ime Zane. Oba karakterja se sicer podata skozi praktično enako okolje in misije, a se njun slog igranja in veščine precej razlikujeta, zato je zabavno pogledati oba.

Dobra novica je, da bo Borderlands 3 očitno obdržal tisti šarm in humor, ki je iz predhodnikov naredil svetovni zvezdi. Seveda nas čaka tudi lepa doza orožij ter ogromno, res ogromno streljanja, ki ga bo, tako kot vedno, moč izvajati peš ali pa v avtomobilih.

Borderlands 3 bo izšel 13. septembra, zato imate še čas, da ponovno preigrate prvi in drugi del, ki sta bila pred kratkim deležna poštene posodobitve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime