F1 2019 bo omogočal tudi kariero v F2 kategoriji

Dirkanja v Formuli 1 že nekaj časa ne spremljam – niti na televiziji, kaj šele v videoigrah. A tudi jaz se zavedam, da vsako leto dobimo nov del F1, za franšizo in letno posodabljanje pa pridno skrbi razvijalec Codemasters.

Približuje se izid F1 2019 in razvijalec je oznanil zelo zanimivo pridobitev. Prvič v seriji bomo namreč lahko dirkali v prvenstvu F2, ki bo na voljo v kariernem načinu. Tako bomo morali najprej izpiliti naše dirkalne sposobnosti v nižjem razredu, preden se bomo lahko prebili v kraljevski razred Formule 1.

V Formula 2 prvenstvu se bomo morali bolj zanašati na naše sposobnosti vrtenja volana, saj bo manj tehnoloških pripomočkov, ki bi naš bolid obdržali na stezi.

Skupnost je že dolgo zahtevala volaniziranje v F2 prvenstvu in Codemasters je željam končno prisluhnil. Ne bo pa zadeva na voljo takoj ob izidu, ki se bo sicer zgodil 28. junija, ampak bo prišla v obliki posodobitve kasneje v 2019.

Mimogrede, izšli so že igralni posnetki in grafični igra izgleda res imenitno. Pogled iz bolida pričara že skoraj foto-realistično izkušnjo, tako da se morda letos res izplača pogledati tole igro nekoliko bolj od blizu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime