James Charles prvi YouTuber v zgodovini, ki je izgubil več kot milijon naročnikov v enem dnevu

Se še spomnite, ko smo na začetku leta pisali o YouTuberju, ki je z obiskom nakupovalnega središča uprizoril pravi kaos, saj ga je obiskalo tisoče vreščečih najstnic?

Tipček, z imenom James Charles, si je od takrat na YouTubu nabral še več sledilcev in imel na višku slave okoli 16.5 milijonov sledilcev. Vendar je bil z glavo previsoko v oblakih in zaradi nedavne drame, je v samo enemu dnevu izgubil milijon naročnikov, sedaj pa je številka narasla že na več kot dva milijona.

James je očitno precej poreden poba. V preteklosti je že bil center kontroverzije, saj je imel planiran izlet v Afriko in je na Twitterju javno izjavil: “OMG, kaj če dobim Ebolo?”. Sedaj pa se je sporekel s svojo bivšo poslovno partnerico Tati Westbrook, katera mu je od začetka stala ob strani in mu pomagala do njegove neizmerne slave. Bila je njegova prva mentorica, skupaj s svojim možem pa sta Charlesu pomagala do marsikaterega sponzorstva.

19-letnik si je privoščil nespametno potezo, saj je na Instagramu promoviral izdelek podjetja, ki je neposreden konkurent Tatijenem proizvodu. Ženskam, kot vemo, se ni pametno preveč zameriti in tako je bilo tudi v temu primeru.

Na YouTubu je objavila posnetek, kjer je spregovorila o Jamesovi nezvestobi, hkrati pa je razkrila še nekatere nečednosti, ki nikoli niso prišle v javnost. James naj bi izkoriščal svojo moč in preko svoje vplivnosti želel vplivati na seksualno orientiranost ljudi. Tako je želel v posteljo spraviti veliko moških, čeprav so mu ti izrecno povedali, da so hetero.

“Uporabljaš svojo slavo, moč in denar ter se igraš s čustvi ljudi. Groziš jim, da jih boš uničil in osramotil, če se ne pokorijo tvojim seksualnim željam, pa čeprav so ti ljudje heteroseksualci?”

Video je med časom pisanja nabral že 33 milijonov ogledov in prizadejal veliko škodo Jamesovem kanalu. Po drugi strani pa je Tati pridobila ogromno in njen kanal je zrasel skorajda za takšno številko, kot jo je izgubil YouTube zvezdnik.

Ta se je nato javno opravičil Tati, njenemu možu in vsem oboževalcem.

“Sovražim dejstvo, da nisem razočaral samo svojih oboževalcev ampak tudi dva človeka, ki sta bila moja vzornika od samega začetka.” Dodal je še: “Najbolj bedno je to, da vem, da nikoli več ne bom mogel nazaj dobiti tistega zaupanja in prijateljstva in ju zato sploh ne krivim.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime