Metro Exodus DLC-ji bodo prinesli nova mesta in karakterje

Metro Exodus je bila kar zabavna pustolovščina v radioaktivni pušči Sovjetske zveze. Igra se je sicer zavezala ekskluzivno Epic Games trgovini, a je kljub temu prodala ogromno kopij. Prodali naj bi dvakrat toliko izvodov od prejšnjega dela, imenovanega Last Light, zato ni nič čudnega, da razvijalec 4A Games načrtuje prve DLC-je.

Včeraj so napovedali kar dve mesnati ekspanziji, prva od njiju pa se bo imenovala The Two Colonels. Spremljali bomo avanturo povsem novega karakterja, ki sliši na ime Colonel Khlebnikov. Tip se je odločil, da se za novo leto vrne do svojega sina, a ob vrnitvi domov presenečeno spozna, da so njegov ljubi domek obkolili razni mutanti. Leto kasneje bo po korakih Khlebnikova stopil še Colonel Miller, družbo pa mu bo delalo povsem novo orožje: metalec plamenov.

Drugi dodatek še nima imena, dogajal pa se bo v mestu Vladivostok. Tokrat bomo prevzeli vlogo ameriškega marinca Sama, ta pa se bo poskušal skozi ruševine mesta zopet prebiti nazaj domov. DLC naj bi prodajne police ugledal zgodaj v 2020.

Vsako ekspanzijo bo moč kupiti posebej, lahko pa si tudi prednaročite sezonsko prepustnico na Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime