G2 z zmago nad ekipo SKT zagotovil prvi EU vs NA finale!

Evropska ekipa G2, s slovenskim igralcem MikyX-om, je v drugem polfinalu premagala korejske gigante SK Telecom T1 z rezultatom 3:2 in se tako uvrstila v finale turnirja Mid Season Invitation 2019!

Po včerajšnjem presenetljivi zmagi ekipe Team Liquid, ki je nepričakovano premagala aktualne svetovne prvake IG, smo se vsi spraševali, ali bomo prvič v zgodovini tekmovalne League of Legends scene dočakali finale, kjer se bosta pomerili ekipi iz Evrope in Amerike.

Pred evropskimi prvaki G2 je bila težka naloga in sicer korejski SK Telekom T1, ki je v skupinskem delu, kljub dvema porazoma proti ekipi G2, iz igre v igro kazala boljšo formo.

Prva igra polfinala je vse presenetila z zanimivo “pick-ban” fazo, kjer je G2 na svoj bottom lane poslal Tarica in Sono, kar se je izkazalo za napačno potezo, saj je ekipa SK Telecom več kot z lahkoto opravila z nasprotnikom in to v le 24 minutah.

V drugi igri smo bili priča popolnemu preobratu, kjer je G2 uporabil njim bolj podobno kompozicijo in nadigral korejske prvake. Za piko na i pa je Caps za konec igre dosegel še drugi “pentakill” letošnjega MSI-ja.

Tretjo igro v seriji je SK Telekomov jungler Clid prevzel igro v svoje roke in skoraj samostojno premagal ekipo G2. Kazalo je že, da se bo ponovila zgodba izpred dveh let, kjer je SK Telecom slavil z rezultatom 3:1, a evropski prvaki se niso predali in v zadnjih dveh igrah pokazali, zakaj jih mnogi vidijo kot najboljšo evropsko ekipo vseh časov. Z zanimivim “pick-ban” fazami so prikazali svojo prilagodljivost in serijo uspešno zaključili z rezultatom 3:2 ter se uvrstili v finale!

Jutri ob 9:00 zjutraj po našem času si bomo tako lahko ogledali veliki finale med ekipama Team Liquid iz Amerike in G2 iz Evrope ter končno dobili odgovor, katera izmed regij je trenutno boljša!

Prenos v živo si boste lahko ogledali na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime