George R.R. Martin potrdil delo na novi igri

Nekaj časa nazaj smo pisali o govorici, da George R.R. Martin, mojster peresa, ki je poskrbel za ogromen svet Igre prestolov, dela na novi igri.

Čeprav je bila to sprva samo govorica in precej zaupljivih virov, je zadeva postala precej bolj legitimna včeraj, ko se je George spravil na svojo stran in potrdil delo na novi igri.

Žal pa se tipček ni ravno razpisal. Blog prispevek je namenjen predvsem temu, da oriše njegovo mnenje o Game of Thrones seriji ter o njegovih bodočih planih. Je pa potrdil, da je pri igri sodeloval z japonskim razvijalcem, kar da govorici veliko večjo težo.

Kot smo zapisali, naj bi George sodeloval z japonskim založnikom Bandai Namcom, bolj specifično pa naj bi za kreiranje naslova poskrbel razvijalec FromSoftware, katerega poznamo predvsem po Dark Souls seriji. Igralci naj lahko osvajali različna kraljestva in tako pridobivali različne bonuse, kar bo pomagalo pri RPG-jevskemu razvoju našega karakterja.

Seveda, dokler ni vse to dokončno potrjeno, vzemite vse skupaj z dobro dozo soli. Vseeno pa je lepo vedeti, da nas bodo Georgeve kreacije kmalu zabavale tudi v obliki iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime