Severina zavrnila vlogo v seriji Igra prestolov

Priljubljena balkanska pevka Severina Kojić je pred kratkim spočela zanimiv intervju s spletno stranjo 24ur, kjer je razkrila tudi informacije, ki bi znale biti fascinantne oboževalcem serije Igra prestolov.

Kakor je povedala, je hči njene prijateljice delala kot stilistka igralske zasedbe, njena znanka pa je bila celo del produkcijske ekipe. Ta jo je večkrat povabila k sodelovanju v seriji in v zadnji sezoni bi celo dobila vlogo, ki bi bila nekoliko večja od običajne statistke.

Ampak Severina je vlogo večkrat zavrnila. Serije ni niti preveč spremljala, saj ne mara stvari, ki so preveč popularne, se je pa udeležila premiere zadnje sezone v New Yorku, kjer se je tudi slikala z igralci. Na vprašanje, zakaj si za tako pomembno vlogo ni vzela časa, je preprosto odgovorila, “da pa ni taka oboževalka, da bi ji vloga toliko pomenila.”

Nobena skrivnost ni, da zadnja sezona Igre prestolov ni ravno navdušila, a kljub temu se gre za televizijski izdelek, ki se bo zapisal v zgodovino. Kaj za vraga je bilo bolj pomembno od sodelovanja v seriji mi ni znano, a to je naravnost neumna odločitev. Nastop bi bil ogromen korak naprej za njeno kariero, poleg tega pa bi lahko na stara leta ponosno obesila trofejo: “Bila sem v Igri prestolov!”

Tako, da ste zamudili priliko, da bi hrvaško starleto lahko videli golo. Aja, ne, saj res, je zato že poskrbela v svoji samostojni produkciji.

Video intervjuja si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime