Nilfgaardian vojaki v The Witcher seriji izgledajo katastrofalno

The Witcher serija je močno pričakovana med vsemi navdušenci iger ter knjig in morda zna zadeva potolažiti koga, ki je bil nad zadnjo sezono Igre prestolov močno razočaran.

Prva sezona je še precej oddaljena, a vemo, da bo zadeva izšla letos na Netflixu in da bo vlogo Geralta prevzel igralec Henry Cavill. Znana je tudi lista glavnih igralcev ter dejstvo, da bo serija potekala po knjigah in ne igri. To pa je bolj kot ne to in ustvarjalci so glede prihajajočega izdelka močno skrivnostni.

Včeraj je na YouTube kanal Redanian Intelligence izcurljal posnetek, ki prikaže igralce, oblečene v Nilfgaardian oklepe. Zadeva seveda ni uradna in iz posnetka ne boste ravno razbrali nekih štorijalnih detajlov, saj gre v bistvu samo za amaterski posnetek igralcev, ki se na prizorišču snemanja malce zabavajo.

Lahko pa vidimo njihove oklepe in če so ti resnični, potem se nam ne obeta nič preveč dobrega.

Ustvarjalci so zadeli črno barvo, saj so Nilfgaardiani znani kot “The Black Ones”, a sama kvaliteta in izgled oklepa je naravnost smešen. Vsi nosijo neko nagubano “obleko” in niti približno ne spominjajo na zloščene zaščitne obleke, ki smo jih videli v igrah.

Morda nameravajo producenti na njih dodati kak CGI efekt v post-produkciji, vendar bi bilo to povsem nepotrebno, saj bi presneti oklep vendarle lahko naredili “ročno”. Pustimo se presenetiti, saj naj bi Withcerja na TV-jih gledali že enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime