Nilfgaardian vojaki v The Witcher seriji izgledajo katastrofalno

The Witcher serija je močno pričakovana med vsemi navdušenci iger ter knjig in morda zna zadeva potolažiti koga, ki je bil nad zadnjo sezono Igre prestolov močno razočaran.

Prva sezona je še precej oddaljena, a vemo, da bo zadeva izšla letos na Netflixu in da bo vlogo Geralta prevzel igralec Henry Cavill. Znana je tudi lista glavnih igralcev ter dejstvo, da bo serija potekala po knjigah in ne igri. To pa je bolj kot ne to in ustvarjalci so glede prihajajočega izdelka močno skrivnostni.

Včeraj je na YouTube kanal Redanian Intelligence izcurljal posnetek, ki prikaže igralce, oblečene v Nilfgaardian oklepe. Zadeva seveda ni uradna in iz posnetka ne boste ravno razbrali nekih štorijalnih detajlov, saj gre v bistvu samo za amaterski posnetek igralcev, ki se na prizorišču snemanja malce zabavajo.

Lahko pa vidimo njihove oklepe in če so ti resnični, potem se nam ne obeta nič preveč dobrega.

Ustvarjalci so zadeli črno barvo, saj so Nilfgaardiani znani kot “The Black Ones”, a sama kvaliteta in izgled oklepa je naravnost smešen. Vsi nosijo neko nagubano “obleko” in niti približno ne spominjajo na zloščene zaščitne obleke, ki smo jih videli v igrah.

Morda nameravajo producenti na njih dodati kak CGI efekt v post-produkciji, vendar bi bilo to povsem nepotrebno, saj bi presneti oklep vendarle lahko naredili “ročno”. Pustimo se presenetiti, saj naj bi Withcerja na TV-jih gledali že enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!