Danes bo razkrit novi Call of Duty

Activision ne zna čuvati skrivnosti.

Že nekaj časa nazaj je bilo razkrito, da bomo tudi letos dobili novo poglavje Call of Duty franšize, to pa bo tokrat nosilo ime Modern Warfare.

Da bi bila zmeda še večja, smo do sedaj dobili Call of Duty: Modern Warfare ter Call of Duty: Modern Warfare Remastered, da sploh ne omenjamo obeh nadaljevanj. Očitno jim ne gre samo čuvanje skrivnosti, ampak tudi poimenovanje novih delov franšize.

Kakorkoli že, uradni Call of Duty Twitter profil je začel oddajati video, ki prikaže današnji datum ter uro 19.00. Ni potrebno biti genij, da iz tega potegneš zaključek, da bo danes razkrit povsem novi Modern Warfare.

Odkrito povedano, že kar nekaj časa nisem preigral kakšne poštene Call of Duty kampanje in kar malce pogrešam avanture Captain Prica ter pisane druščine ostali junakov. Govorice pravijo, da naj bi bil novi del precej bolj temačen in naj bi veliko stavil na sodobni terorizem. Celotna kampanja naj bi spominjala na slavno misijo “No Russian”, kjer smo kot Rus pokosili celotno letališče civilistov.

Kot rečeno, napovednik nas čaka danes ob 19.00, zato boste o razkritju tudi zagotovo obveščeni iz naše strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime