Watch Dogs Legion naj bi bil postavljen v futuristični London

Ubisoftu ravno ne gre čuvanje skrivnosti.

Vsi njihovi bodoči naslovi namreč najdejo pot na internetne strani, še preden se sploh zgodi uradna objava. To se je pred kratkim zgodilo z novim Ghost Reconom in očitno se je isto pripetilo nadaljevanju serije Watch Dogs.

Že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi se tretji del preselil v London, včeraj pa se je v Amazonovi spletni trgovini pojavil zanimiv izdelek. Twitter uporabnik Wario64 je hitro zajel posnetek zaslona in tako imamo pred sabo informacije glede nove Watch Dogs igre.

Ta bo podnaslovljena Legion, dogajala pa naj bi se v futurističnem Londonu. Kot pravi štorija, je Združeno kraljestvo preko Brexita zapustilo EU, tehnologija ter politika pa sta zato močno spremenila Londonovo prihodnost.

Pri opisu izdelka je zanimivo dejstvo, da bomo “lahko igrali kot kdorkoli.” Vsak NPC, ki ga bomo srečali med igranjem naj bi držal svoje animacije, karakterne lastnosti ter celo zvočni dialog. Če je to res, nas čaka nekaj neverjetnega. Watch Dogs serija se namreč vedno dogaja v odprtemu svetu, ki ga poseljuje stotine naključnih sprehajalcev. Če je Ubisoft res vsakemu od njih vcepil karakter, animacije in celo glasovno podajanje, je to naravnost revolucionarni preskok v tehnologiji.

Govorico je nedavno tudi potrdil priznani novinar Jason Schreier, več pa bo zagotovo znanega na letošnjem sejmu E3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime