PewDiePie in Ninja bosta združila moči ter nastopila v turnirju Fortnite Friday

Daniel ‘KEEMSTAR’ Keem na svojemu YouTube kanalu s svojo publiko rad podeli kakšno govorico, je pa tudi odgovoren za organizacijo turnirjev Friday Fortnite.

Ta turnir je zopet zaživel 31. maja, zmagala pa sta ga MrSavage in Benjyfisy. Dvojec je finalu premagal Kamota in Isso ter v žep pospravil 20.000 zelencev.

Keemstar pa želi tokrat svoj turnir spraviti pred oči vsakega, ki je kdaj obiskal Twitch ali YouTube platformo in zato je v sodelovanje privabil trenutno dve največji zvezdi interneta.

Če igrate ali spremljate Fortnite, potem ste zagotovo že slišali za Ninjo. Mladeniča je na vrh Twitch scene izstrelila ravno igra Fortnite. V preteklem turnirju je sodeloval s svojim dolgoletnim duo partnerjem Reverse2k, skupaj pa sta osvojila na koncu tretje mesto.

A tokrat bo v njegovi ekipi pristal nekdo drug, gre pa za najbolj popularnega YouTuberja PewDiePija. Slednji ni ravno znan po preigravanju trenutno najbolj popularne battle royale igre in na svojemu YouTube kanalu se je iz špila že večkrat ponorčeval. Je pa PewDiePie svojo življenjsko pot začel s preigravanji različnih (ponavadi strašljivih iger), tako da bo zanimivo videti, kakšne veščine bo pokazal v Fortnitu.

Kako se bo odrezal novopočeni dvojec bomo videli 7. junija. Ninja bo svoj podvig seveda prenašal preko svojega Twitch kanala, zanimivo pa bo videti, kje bo svoje podvige prikazal PewDiePie. Ta je namreč nedolgo tega podpisal pogodbo s platformo dlive, zato še ni jasno, kje točno se bo odvil prenos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime