PewDiePie bo začel zopet streamati vendar ne na YouTubu

Švedska in svetovna YouTube zvezda Felix “PewDiePie” Kjellberg skorajda vsak dan polni naslove spletnih časopisov.

To gre predvsem na račun njegovega boja z YouTube kanalom T-Series za prestol najbolj naročenega kanala, vsake toliko pa se znajde tudi pod napadi filmskih igralcev, saj se je nedavno nanj spravil Wil Wheaton.

PewDiePie se je pred kratkim odločil ponovno podati v svet streamanja, a tega ne bo storil na YouTubu, niti ne bo skočil v tabor modrih, ki ga zastopa Twitch.

Odločil se je namreč za platformo DLive, ki se osredotoča na prenose v živo, s to razliko, da zase ne vzamejo nobenega deleža. To ustvarjalcu zato omogoča, da lahko preko svoje vsebine zasluži veliko več kot pa na konkurenčnih platformah.

Če prvič slišite za DLive, vam ne bi nihče zameril. Zadeva je zgrajena na Lino mreži, ta pa za izplačila uporablja kriptovaluto Lino Points. Preko teh točk se lahko obiskovalci naročujejo na priljubljene kanale, ustvarjalce obdarujejo, hkrati pa si lahko prislužijo Lino točke na povsem preprost način – preko interakcije s platformo.

PewDiePie bo svoj prvi prenos v živo na DLive platformi zagnal to nedeljo, 14. aprila. Z njegove strani bodo prileteli tudi dve veliki donaciji in sicer bo med druge ustvarjalce na platformi podelil 10.000 ter 50.000 dolarjev. Prenos si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime