Acer prodaja ultimativno gaming konfiguracijo in to za samo 25.000 €

Podjetje Acer je spočelo igričarsko sanjsko mašino in samo še čakamo, da se bo nekje našel osebek, ki se bo z zanimivo napravo zlil, saj je nikoli ne bo želel zapustiti.

Predator Thronos je ime kreacije, ki ne vsebuje samo tipične naveze hudega PC-ja ter monitorja. Gre namreč za pravi stroj, ki vsebuje prav vse, kar bi kakšen igričar kadarkoli potreboval in zagotovi maksimalno imerzijo.

Začnimo samo pri stolu, ki služi v bistvu kot baza celotne konstrukcije. Ta popolnoma zaobjame uporabnika. Stol in naslonjalo za noge lahko premikamo za 140 stopinj, v riti pa bomo čutile močne vibracije, ki jih bo lahko Thronos prenesel iz igre.

Iz zgornje stranice stola se nato pojavi lok, ta pa nam pred obraz lahko postavi do tri Predator Z271U monitorje. Pred nami bo stala tudi mehanizirana polica za tipkovnico in miška, dobra novica pa je, da bo tam našel prostor tudi držalo za pijačo. Slednji je seveda sestavni del vsake prave gaming izkušnje.

Torej, koliko bo ta monstrum obral nič hudega slutečega igralca?

Za osnovno verzijo, kjer dobite samo konstrukcijo, brez dodatne opreme, boste odšteli 17.990 evrov. Če boste želeli na Thronosa navleči še tri dodatne monitorje, bo vašo denarnico zapustilo 19.990 evrov.

Ultimativna mašina pa bo vsebovala Thronos, Predator Orion 9000 PC, tri Predator monitorje, slušalke Predator Galea 300, Predator Aethon 500 tipkovnico ter miško Predator Cestus 510. Za vse te pritikline bo na koncu račun pokazal številko 24.990 €.

Thronos zaradi svoje visoke cene ne bo stopil v masovno proizvodnjo in tudi če ga naročite, boste morali na dostavo čakati 6-8 tednov. Dobra novica je, da skupaj z izdelkom pride osebje, ki vam nato Thronosa sestavi pri vas doma. Garancija pokriva dve leti, kar je nekam malo, saj se mi zdi mašina kot narejena za pogoste okvare. Oziroma iz vidika podjetja je kratka doba ravno zato. No, ce je denar za nakup tega monstruma bo denar tudi za nadgradnjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime