Baldur’s Gate 3 uradno napovedan, na voljo prvi napovednik

Razvijalec Larian nas je že kar nekaj časa nazaj podražil s skrivnostno sliko na svoji strani, kjer se je izpisala velika številka 3.

Pričelo se je ugibanje: ali nas čaka novi del Divinity: Original Sin sage ali pa so govorice resnične in bomo res dočakali Baldur’s Gate 3?

Minute nazaj se je odvila uradna prezentacija novega pretočnega servisa Stadia, ki ga Google oglašuje kot nekakšen Netflix za igre. Pokazali so tudi kar nekaj naslovov, najbolj pa je navdušil prvi izmed njih.

Tako smo dobili uradno potrditev,da je Baldur’s Gate 3 uradno v izdelavi. Kratki napovednik resda ni prikazal veliko, a vseeno smo dobili nekaj podrobnosti.

Razvijalec Larian pravi, da bo novi del zgrajen na D&D pravilniku 5th Edition in zopet bomo v pustolovščino vzeli lepo četico zanimivih karakterjev, ki se bo odpravila reševati svet. Glede na napovednik sodeč, bodo naša glavna nemeza tokrat grozljivi in tentaklasti mind flayerji. Zgodba naj bi bila povsem samostojna in naj ne bi neposredno nadaljevala Bhaalspawn sage.

Žal več informacij nismo dobili, pogrešili smo tudi igralni napovednik. Neznanka je tudi datum izida, a veseli smo že tega, da je tretji del Baldur’s Gate sage res v izdelavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime