Larian nas draži z bodisi Divinity: Original Sin 3 ali pa z Baldur’s Gate 3

Približuje se sejem E3 in čeprav nas do njega loči še kar nekaj dni, so razvijalci že pričeli z draženjem igričarske publike.

Eden od njih je razvijalec Larian, ta pa je včeraj na svoji strani objavil preprosto sliko, ki v rimskih številkah namiguje na tretji del “nečesa”.

Seveda je prva misel padla na tretji del njihove odlične RPG serije Divinity: Original Sin. A ustavite konje, saj zna biti zadeva še bolj zanimiva.

Lani so vzklile govorice, da se je Larian dokopal do legendarne franšize Baldur’s Gate in da imajo namen izdelati tretji del. Govorica, čeprav precej divja, zna kmalu postati resničnost.

Če si namreč prenesete sliko iz njihove strani in jo odprete v urejevalniku, boste med vrsticami kode odkrili reference na Baldur’s Gate 3 ter na lastnika licence Wizards of the Cost. Ta je nedavno razkril novo kampanjo v Dungeons & Dragons svetu, ki se bo imenovala Baldur’s Gate: Descent into Avernus.

Da bi bila zadeva še bolj legitimna, se je na Twitterju oglasil tudi Brian Fargo, ki je včasih predsedoval studio Interplay ter plodno sodeloval pri originalnih dveh Baldur’s Gate igrah.

Moje mnenje je, da bomo definitivno dobili novi Baldur’s Gate in če komu zaupam, da bo seriji naredil pravico, je to Larian. Ne bodite pa Divinity oboževalci preveč žalostni, saj vas kmalu čaka igra Divinity: Fallen Heroes.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime