Farming Simulator e-šport posodobitev sedaj na voljo

Na začetku leta smo že pisali o presenetljivi potezi razvijalca Giants Software. Ta se je namreč odločil svojo huronsko popularno igro Farming Simulator zapeljati v e-športne vode.

Sedaj je končno izšla posodobitev Farming Simulator League Game Mode, to pa bo prejel vsak, ki si v svoji knjižnici že lasti originalno igro.

Da se dokopljete do najnovejšega tekmovalnega načina, boste morali na sledeči povezavi najprej ustvariti svoj račun. Nato boste prejeli 8 ključev, s katerim lahko pridobite dostop Lige, odvečne ključe pa lahko potalate med svoje prijatelje, saj boste za tekmovanje seveda potrebovali uigrano ekipo.

Giants Software je izdal tudi video, kjer sta tekmovanje ter pravila precej dobro obrazložena. Zadeva dejansko obetava in si deli nekaj lastnosti z drugimi igrami, ki že dolgo vztrajajo v e-port branži.

Na začetku bo pri izbiranju mašinerije nastopila ban faza, kjer bosta kapetana odločala, kateri strojčki bodo na voljo in kateri prepovedani. Temu sledi sama igra, kjer se ekipi peš zapodita do svojih kultivatorjev. A pozor, tisti ki pride prej, prej melje in če boste prepočasni, je lahko tekmovanja hitro konec. Namreč, če nasprotna ekipa posede vse svoje riti v traktorje pred vami, je vsega konec že v prvi fazi.

Tekmovanje se nato nadaljuje z obdelavo žita, cilj pa je pripeljati seno v zgradbo. A to ne bo tako lahko, saj bodo med igro delovali različni bonusi, ki vam lahko pomagajo ali pa celo škodujejo. Če seno naložimo skozi spodnja vrata, pridobimo 10 točk, če pa uporabimo tekoči trak, pa se teh 10 točk pomnoži z vašim večkratnikom, ki ga trenutno držite. Zmešnjavo na bojnem polju bodo delali tudi mostovi, ki se bodo dvigali in spuščali, moč pa bo vplivati tudi na nasprotno ekipo, saj boste lahko njihov tekoči trak pregreli in ga tako celo ustavili.

Prvi turnir iz tega zanimivega večigralskega načina nas čaka med 27. in 28. juliju, odvil pa se bo na FarmConu (ja, ta res obstaja) v Harsewinkelu, ki se nahaja v Nemčiji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime