Netflix dela na animirani seriji Magic: The Gathering

Netflix bo kmalu pridobil še eno serijo, ki ima svoje korenine globoko zasejane v igričarski industriji.

Na najbolj priljubljeni platformi za pretakanje filmov in serij že najdemo igričarske izdelke kot so denimo Castlevania ter Minecraft: Story Mode, kmalu pa se nam obeta še povsem nova serija The Witcher.

Tokratni izdelek pa izvira iz malce drugačne panoge, saj gre kvartopirsko igro Magic: The Gathering. Zadeva je svojo življenjsko pot začela že leta 1993 in od takrat spletla bogato zgodovino svojega sveta, ki kar kliče po ekranizaciji.

Za animacijo bo poskrbel studio Bardel Entertainment, ki je najbolj znan po svojih serijah Rick and Morty ter Teen Titans Go!. Za režiserski stolček bosta stopila Anthony in Joe Russo, brata pa sta znana po režiranju filmov Avengers: Infinity War ter Endgame.

Scenarij bosta spisala Henry Gilroy (Star Wars Rebels) ter Jose Molina (The Tick). Štorija se bo vrtela o Planeswalkers, to pa so posamezniki, ki se lahko sprehajajo med različnimi svetovi, ki jih v Magic vesolju imenujejo Planes.

Netflix pravi, da nas čakajo močni in zanimivi karakterji, serija pa naj bi mešala koncepte grozljivke, trilerja in drame.

Žal nimamo še nobenega napovednika, še manj pa je znan datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime