Rocket League nas bo preko dogodka Radical Summer vrnil v osemdeseta

Vročina na nas že neumorno pritiska in razvijalec Psyonix je to videl kot perfekten trenutek za napoved povsem novega dogodka, ki se imenuje Radical Summer.

Ta bo v Rocket League pripeljal zvrhan kupček nostalgije iz osemdesetih.

Dogodek bo štartal 10. junija in prvi del bo osredotočen predvsem na franšizo Izganjalci duhov. Igralci bodo v igri za pičla 2 € lahko pridobili Ghostbusters Ecto-1 Car Pack, ta pa bo vključeval Ghostbusters Ecto-1 Battle-Car, Ecto-1 Wheels, Proton Pack Boost, Slimer Topper, Ghostbusters Player Banner, Ghostbusters Avatar Border, in Stay Puft Goal Explosion. Kar zajetna količina zanimivosti in cena dejansko niti ni pretirana.

Poleg tega bomo pridobili nov časovno omejen dogodek Ghost Hunt, kjer se bomo na bojišču spopadli v načinu 3v3. Naši avtomobilčki bodo lahko izstrelili Proton žarke in z njimi poskušali ujeti žogo ter jo odnesti v gol, ki se bo tokrat imenoval “Containment Zone”.

Ghostbusters dogajanja bo konec 1. julija, takrat pa bodo v trgovino uleteli predmeti iz pop kulture osemdesetih. Čaka nas tudi nov igralni način 3v3 Spike Rush, ki se bo odvil v Throwback Stadium Arena. Igralci bodo že na začetku spopada prejeli Spike moč iz Rumble načina, to pa lahko aktiviramo kadarkoli.

Od 22. julija do 12. avgusta bo v Rocket League prisopihal še legendarni avto z umetno inteligenco, poznan pod imenom K.I.T.T.

Na koncu nas čaka še časovno omejeni Beach Ball način, kjer se bomo na peščenemu igrišču spopadli v tekmovanju 2v2, med igro pa bo vladal Curveball mutator ter zmanjšana gravitacija.

Vse skupaj bo Radical Summer trajal kar 9 tednov kar bo dodobra popestrilo Rocket League in morda nazaj priklicalo kakšnega igralca, ki je špil v preteklosti zapustil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime