Slovenska igra Mordhau prodala že milijon kopij!

Vsi vemo, da je igra Mordau, kjer imamo svoje roke tudi Slovenci, postala pravi prodajni hit. Špil je praktično takoj po izidu v aprilu zavzel sam vrh Steamove lestvice najbolj prodajanih iger.

In se na vrhu obdržal kar nekaj časa, kar je razvijalcem prineslo kar nekaj dobička ter predvsem motivacije, da so nekaj naredili prav. Da je Mordahu prodal ogromno, je priznal sam razvijalec, saj so nedavno razodeli, da so kupcem odposlali že milijon izvodov igre.

Skladno s tem, so poskrbeli so svoji zvesti igričarski bazi podarili darilo v obliki povsem nove mape in novih orožij.

Novo bojišče se imenuje Crossroads in bojno polje je precej ogromno, zato se je pri igranju najbolje poslužiti konja. Igralci se bodo morali boriti za objektiv, ki jih čaka sredi mape, zato jim bo prav prišla kopica novih orožij.

Med njimi najdemo sulice ter težke sekire, ki jih lahko zasukamo in zadnji del uporabimo za raznorazna popravila. Da bo kaos na bojišču še toliko hujši, bodo poskrbeli čisto pravi topovi, ki bodo morda malce nenatančni, a toliko bolj uničujoči, ko bodo zadeli svojo tarčo.

Nova posodobitev prinaša tudi popravke hroščev ter uravnoteženja in očitno je, da Mordhau ne bo samo muha enodnevnica, ampak bo še kar nekaj ostala nameščena na PC-jih široke igričarske baze.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime