Cyberpunk 2077 bo vseboval Keanu Reevesa – znan tudi datum izida

Včeraj se je odvil veleznani sejem E3 in Microsoft je med svojo konferenco razodel kar nekaj zanimivih naslovov, prav tako pa smo dobili vpogled v njegovo naslednje-generacijsko konzolo.

Vse lepo in prav, a igralci smo zagotovo najbolj pričakovali nove podrobnosti glede huronsko pričakovane igre Cyberpunk 2077.

In Microsoft nas ni razočaral.

Napovednik je orisal dogajanje sredi mesta Night City in priča smo bili kupčiji, ki ni šla po načrtih. Dva pomembna karakterja nato hitro pobegneta z avtom in celoten video je tako pravi adrenalinski tobogan. Vsi pa smo ostali odprtih ust, ko se je na koncu prikazal lik, ki ni nihče drug kot slavni igralec Keanu Reeves.

Tip bo očitno v igri igral kar precej veliko vlogo in še bolj smo bili presenečeni, ko se je igralec pojavil na odru in sledile so velike ovacije iz strani občinstva. Nismo pa bili navdušeni samo igralci, saj je odziv publike tudi Keanuja malce šokiral. Med svojo predstavitvijo mu je eden od oboževalcev zavpil, da je “breathtaking” in Keanu mu je takoj odgovoril, da je “breathtaking” tudi on in vsi v publiki. Mimogrede, ta oboževalec, ki mu je to zavpil, bo prejel zbirateljsko verzijo igre Cyberpunk 2077 popolnoma brezplačno, to pa mu bo podaril razvijalec CD Projekt RED.

Keanu je na koncu še napovedal datum izida in Cyberpunk 2077 bomo lahko preigravali 16. aprila 2020, prednaročila pa so že na voljo na Steamu. Predstavitev je bila očitno uspešna in igra je takoj zavzela prvo mesto na lestvici najbolj prodajanih iger na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime