Home Novice Final Fantasy 7 Remake bo zapolnil 2 blu ray ploščka

Final Fantasy 7 Remake bo zapolnil 2 blu ray ploščka

0
Final Fantasy 7 Remake bo zapolnil 2 blu ray ploščka

Square Enix je včeraj razodel nekaj novih podrobnosti glede predelave Final Fantasy 7, ki jo mnogi smatrajo za najboljši del Final Fantasy sage.

Na oder je stopil producent Yoshinori Kitase, ki je povedal nekaj zanimivosti. Sedmi del naj bi zapolnil kar dva blu ray diska, kar znese okoli 200 GB podatkov. Square Enix je že povedal, da Final Fantasy 7 Remake ne bo izšel naenkrat ampak bomo dobili več epizod.

Prva od teh se bo osredotočila na življenje v Midgardu, kjer se bo tudi začela obsežna štorija. Ta del bo napram izvirniku močno razširjen in Kitase je povedal, da bo že tu toliko vsebine, da bi lahko iz tega naredili praktično svojo igro.

Final Fantasy 7 Remake zapušča potezni boj, saj bo novi akcijski in bo tako močno podoben tistemu iz FF 15. Med pretepanjem bomo polnili ATB merilnik in ko bo ta poln, bomo lahko preklopili v upočasnjeni način, takrat pa bomo lahko prožili specialke ali pa pili napoje.

Moč bo tudi poljubno preklapljati med karakterji, vsak od njih pa bo vseboval svoje unikatne napade in sposobnosti.

Grafično izgleda igra naravnost spektakularno in primerjave z izvirnikom so skorajda neobstoječe. Žal pa zaenkrat še vedno nimamo napovedanega izida za PC in Final Fantasy 7 Remake je zaenkrat potrjen samo za PlayStation 4, izid pa se bo zgodil marca 2020.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime