Blizzard za vikend podarja Hearthstone paketke

Najboljši Hearthstone igralci (Granmasterji) in vsi ostali, ki so si mesto izborili preko kvalifikacijskih turnirjev bodo ta vikend svojo “srečo” preizkušali kje drugje kot v Las Vegasu.

Sicer nikoli ne bi trdil, da je Hearthstone igra na srečo, pa vendarle ob več kot 350 izdanih povabilih, bo pot do vrha prvega letošnjega Masters Toura vse prej kot lahka.

Zmagovalec bo v žep pospravil 50.000 ameriških zelencev, med ostale udeležence bo pa razdeljenih še 450.000 $. Od tega je bilo v sklad dodanih 250.000 $ od prodaje The Masters Bundle. Mogoče se komu skupni nagradni znesek zdi visok, vendar igralci imajo garantiranih le 500 $ nagrade, povratno vozovnico si bodo morali še priigrati.

Zdaj pa k bolj pomebni temi, zastonj paketkom!

Te si bomo priborili z gledanjem uradnega twitch.tv streama. Nagrajeni bomo za vsake 3 ure gledanja, ni nujno v kosu. Po našem času se bo stream začel ob 18.00 uri in zaključil ob 5.00 zjutraj in tako bo vse 3 dni (petek, sobota, nedelja). Vsako uro bo izbranih še 1500 gledalcev, ki bodo prejeli klasični paketek.

Potrebno je le poskrbeti, da imate Twitch račun povezan s Battle.net. To storimo tako, da najprej ustvarimo Twitch.tv račun. Ko smo enkrat registrirani v zgornjem desnem kotu kliknemo na ikono z našim avatarjem. Odpre se nam meni na katerem izberemo “Settings”, tam najdemo zavihek imenovan “Connections”. Poiščemo Blizzard Battle.net opcijo in povežemo naš Battle.net račun.

Podrobneje o Masters Tourih

Letošnje tekmovalno leto je sestavljeno iz treh večjih tekmovanj – Masters Tourov. Prvi čez ta vikend v Las Vegasu, drugi sledi avgusta v Seulu, tretji pa oktobra v Bukarešti. Če so bili tekmovalci v Grandmaster ligo izbrani s strani Blizzarda, temu ni tako za Masters Toure. Nanje se lahko kvalificira prav vsak skozi kvalifikacijske turnirje, ki so dostopni na platformi Battlefy.

Datume najlažje spremljamo na tej strani. To naj bi bil sistem, ki omogoča prav vsakemu, da se dokaže in poskuša postati novi prvak v Hearthstoneu, seveda, le če imamo čas kartati po 12 ur na dan, kolikor se tej turnirji tudi zavlečejo. No, če pa imate čas in voljo, pa kar pogumno, o svoji izkušnji lahko delite tudi preko naše Facebook strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime