Valve naredil samostojno verzijo Auto Chess-a, ki se imenuje Dota Underlords

Valve je naredil novo igro! No, skoraj.

Ne upajte na Half-Life 3, saj se gre za veliko manjši projekt. Trenutno je namreč na vsemrežju precej popularen mod, ki se imenuje Auto Chess, ta pa je bil zgrajen za igro Dota 2.

Seveda Valve ni čakal predolgo in hitro izkoristil popularnost za spočetje samostojne verzije, v katero bodo z velikim veseljem vpeljali mikrotransakcije.

Tako je nastal Dota Underlords, ki se igra zelo podobno kot Auto Chess. Tudi tu se boste borili s še sedmimi drugimi nasprotniki in tudi tu boste v svoje vrste rekrutirali heroje iz Dota vesolja ter jih nadgrajevali. Zadeva se igra kot nekakšna potezna strategija in ne zahteva hitrih refleksov, ampak več stavi na taktično premišljenost.

Dota Underlords je trenutno na voljo samo za Dota 2 Battle Pass naročnike, ideja pa je, da želi Valve najprej dodobra stestirati strežnike.

Očitno je Auto Chess precej popularna zadevščina, saj Riot za League of Legends že razvija svojo različico in razvijalca se bosta kmalu udarila za popularnost v še enemu igralnemu načinu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!