Fallout 76 igralci končno dobivajo obljubljene platnene vreče

Fallout 76 se že od samega začetka izide bori s problemi, ki jih tipično ne vidimo pri splovitvi večjega naslova. Dobro, padanje strežnikov pod navalom igralcev ni nič novega, a Fallout 76 je skakal iz težave v težavo in zadeva je postala že prava komedija.

Ena od težav je bila tudi neslavna vreča, ki so jo prejeli vsi prednaročniki najdražje edicije igre. Problem je bil v temu, da jim je bila obljubljena platnena vreča, domov pa so dobili veliko manj kvalitetno, narejeno iz najlona.

Bethesda je potem zadevo še dodatno zakomplicirala z naravnost nesramnim e-mailom, vsem oškodovancem pa se je poskušala odkupiti z brezplačno vsoto igrine valute. Na koncu so vendarle popustili in vsi prednaročniki, upravičeni do zamenjave, so morali na njihovi strani odpreti samo “ticket” in prejeli bi novo vrečo. Vendar so zafrknili tudi tu in zaradi napake so ljudje dobili dostope do podatkov drugih uporabnikov kot so denimo številke kreditnih kartic ter domače naslove.

Da, vse to se je zares zgodilo in sedaj je končno napočil čas, da so kupci dobili prave platnene vreče, saj se je začelo odpošiljanje. Tokrat Bethesda dejansko ni zafrknila in napolnila vreč s kakšnim virusom. Sicer se nekateri pritožujejo, da so vreče precej tanke ter da je zadrga precej cenena, a so vsaj zgrajene iz pravega materiala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime