Izolska bolnišnica ponuja sanjski dopust vsakega pravega igričarja, zraven pa vam še plača 800 €

Pričelo se je poletje in zagotovo je med vami veliko ljudi, ki so z eno nogo že v slani vodi morja, v nosnicah pa že čutite vonjavo sončne kreme ter pečenih ribic.

Vendar dopust ni poceni in k sreči vam zna luknjo v denarnici zakrpati bolnišnica v Izoli, za prislužene denarce pa se vam ne bo treba sploh vstati s postelje.

Na Facebooku se je pojavil zanimiv oglas, kjer bolnica v Izoli, specifično Znanstveno-raziskovalno središče Koper v sodelovanju z italijansko vesoljsko agencijo išče deset moških osebkov, ki bi se prostovoljno ulegli v njihove postelje in… No, to je v bistvo to, kar od vas zahtevajo in končno boste lahko svoj hobi lenobnega poležavanja pretvorili v dobiček.

Namen celotne akcije je, da ugotovijo odzive telesa ob ničelni gravitaciji, ki bi se pripetila ob lebdenju na vesoljski postaji.

Zahteve niso prevelike. Biti morate polnoletni moški, starosti med 18. in 30. let in zanimati vas mora vesolje ter bivanje v vesolju.

Med raziskavo vam bodo plačani vsi stroški kot so časopis, hrana, pijača in internet. To je seveda kar pošten dopust za vsakega pravega igričarja, vprašanje je samo še, če se na lokaciji nahaja TV, saj tako lahko nanj hitro priklopite PS4 ali pa Xbox in zabava se lahko začne. V nasprotnemu primeru pa je čas za izposojo Nintendo Switcha ali pa si na telefon prenesete bogato zbirko iger.

Najboljše pri celotni zadevi je to, da boste za pičlih deset dni lenarjenja tudi bogato plačani. Na koncu vas bo namreč pričakalo plačilo v višini 800 €! Ja, neto!

Za prijavo imate čas do 25.6.2019, zainteresirani pa pošljite mail na [email protected].

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime