S.T.A.L.K.E.R. 2 ne bo vseboval battle royala

Legendarna igra STALKER bo dobila nadaljevanje, a to je zaenkrat še v precej zgodnji fazi razvoja. Po mojemu mnenju bi bil zdaj idealen čas za novo rusko streljanko, saj še vedno vlada navdušenje HBO-jeve serije Černobil in STALKER 2 bi se zagotovo prodajal kot za med.

Vendar žal igre še nekaj časa ne bo na spregled in razvijalec GSC GameWorld cilja na leto 2021.

STALKER 2 je tako še dolgo stran od izida, a razvijalec je pred kratkim spočel intervju, v kateremu smo vendarle dobili nekaj novih informacij.

Drugi del bo direktno nadaljevanje trilogije (Shadow of Chernobyl, Clear Sky in Call of Pripyat) in razvojna ekipa največ naporov vlaga v unikatno vzdušje, ki je iz originala naredilo takšno legendo.

Povedali so še, da bo igra vsebovala najnovejšo tehnologijo in odlično grafično podobo in če bi v eno igro sodili ray tracing učinki, je to prav STALKER.

Načrtov za VR podporo zaenkrat nimajo, je pa ekipa že začela razvijati modderska orodja, saj želijo za svoj izdelek dobiti čimveč izdelkov iz strani skupnosti, kot se je to zgodilo tudi pri izvirnih treh naslovih.

Razvijalec je še povedal, da ga Battle royale večigralski način ne zanima in ga tudi ne namerava vgraditi v svoj težko pričakovani izdelek.

Celotni intervju je na voljo spodaj in čeprav je v ruščini, so na srečo omogočili angleške podnapise.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime